Translation
 

MANULOC va ofera o gama larga de Transpalete Electrice si de mana, alese de la cei mai buni furnizori.

CAMIOANE PENTRU

Printre cele mai manevrabile de camioane de pe piaţă, ele vă aduc soluţia ideală pentru manipularea paleti, atât în ​​cadrul distanţe scurte şi lungi, şi, de asemenea, pentru încărcarea şi descărcarea vehiculelor.

 

 


 

MULTI PALETI

Caracteristici ale acestui şofer de camion care să însoţească ridica un palet de mare poate fi plasat la o înălţime ideală de a reduce spate oboseala şi stresul pentru operator în timpul manipulării mărfurilor plasate pe un palet.

 

 


 

PUTERE PALETI RIDER

Transpalete pietonale sau de linie uzate efectuarea sunt perfecte pentru încărcarea şi descărcarea vehiculelor de transport şi de in-house paleti pe distanţe scurte sau lungi.

Pentru fiecare cerere, uşoară sau intensivă, este un robust, fiabil, deoarece toate modelele noastre sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicaţii comerciale dificile.

Modelul are o capacitate de gamă dublu P2.0SD, pentru aplicaţii pentru a încărca remorci de mare capacitate.

 

 


 

CĂLĂREŢ DE PALETI DE PUTERE AŞEZAT / ÎN PICIOARE

Dacă aveţi mărfurile să se deplaseze pe distanţe medii şi lungi, tranpalette plimbare pe-este adesea soluţia. Alegeţi între o şedinţă sau a unui purtat purtat şedinţe / în picioare, ambele cu un sasiu ingust pentru o mai bună poziţionare a paleti si paleti de încărcare sau descărcare în remorci.

 

 


 

HAMALE DE STIVĂ

Gama de stivuitoare sunt compacte, puternice si perfect pentru lucrul în spaţii restrânse şi pentru stivuirea şi depozitarea la mijlocul sau inalte.

 

 


 

HAMALE DE STIVĂ PLATFORMA

Fiecare dintre aceste modele de stivuitoare ofera o putere, precizie şi fiabilitate pentru multe aplicaţii cumpărături dificil. Prin combinarea manevrabilitatea stivuitor pietonal cu viteza de pe Hamale de stivă, ele sunt perfecte pentru stivuire bunuri materiale la orice fel de înălţime, indiferent de distanţa de călătorie şi de operaţiuni la sol.

 

 


 

PE STIVUITOARE

Seria de stivuitoare RS1.2 şi RS 1.5 sunt utilizate pentru stocarea şi stivuire de comercianti din diferite înălţimi. Această serie este ideala pentru asigurarea de călătorie lungă şi mărfuri de manipulare în spaţiul limitat de depozitare.

 

 


 

REACH CAMIOANE

Cărucioarele de cumpărături retractabil Hyster vă permite pentru a maximiza spaţiul în depozit şi pentru a îmbunătăţi productivitatea. Versatil şi uşor de manevrat, aceste camioane ajunge trebuie să te f. paleti înălţimea plasate în culoare înguste.

 

 


 

HAMALE DE STIVĂ CONSOLA

Trebuie să plaseze mărfurile la inaltime mica sau medie, mai ales într-un depozit mic, atunci este camionul care aveţi nevoie.

 

 


 

COMANDA CULEGĂTORII

Gama de culegători de ordine este unul dintre cele mai eficiente ciclu economic şi pentru pregătirea unui ordin este cel mai rapid. Acest interval este, de asemenea, foarte eficient pentru operaţiunile de transport, cum ar fi transfer orizontal şi suveici.

 

 


 

PICKING MEDIE / MARE

K serie cu cabină de ascensare permite operatorilor să colecteze elemente pentru înălţimi de unitate medii si mari. Cu o şină de folosire sau de orientare de sârmă, k ordinea cules de serie au fost concepute pentru a permite utilizarea cea mai eficientă posibilă a depozitului şi de a optimiza accesul la faţă de colectare.

 

 


 

CHARIOTS TRI DIRECŢIONAL AERIENE CUPĂ PENTRU EXCAVAT

Seria C tri-direcţională carucioare vă permit pentru a maximiza spaţiul de depozitare în depozitul dumneavoastră. Aceste modele sunt ideale în depozite în cazul în care spaţiul este limitat şi mărfurile sunt depozitate în mare golf VNA.

Mergi Inapoi

stack