Translation
 

Manuloc va sta la dispozitie cu o gama larga de Motostivuitoare, de la cei mai buni producatori din Europa.

3 ROTI, 1.0-1.5T, CĂRUCIOR SPATE FOISOR UNITATE

Economie, cărucior electric îndeplineşte cerinţele de performanţă, manipularea şi durata de viaţă a bateriei care aveţi nevoie.

A1.00-1.50XL modele oferta standard specifice, care te vor surprinde.


 

CU 3 ROTI CAMION, 1.5-2.0T, FATA CU DOUA MOTOARE

Solutii pentru productivitate Obţineţi un rol mai important, în timp ce reducerea costurilor de funcţionare a flotei dvs. de manevrare a materialelor cu noua generatie a 3-roţi de camioane stivuitor electric.


 

 

1.5-2.0T 4 ROTI PE BANDAJE

În cazul în care obţine o productivitate mai mare în timp ce reducerea costurilor de operare a flotei dvs. de echipament de manipulare pe care doriţi. Performanţă, manevrabilitate şi de viaţă a bateriilor satisface aşteptările dumneavoastră, aşa că …


 

 

4 ROTI ELECTROSTIVUITOARE, 1.6-2.0T

De camioane electrice stivuitor manevrabilitate curat, remarcabile si un consum redus de energie combinat cu o productivitate ridicată.


 

 

4 ROŢI STIVUITOR, DE 2,2 3,5 T

Stivuitore curat, foarte util cu performanţă ridicată în timp ce consumă puţin, concepute pentru o gamă largă de aplicaţii.


 

 

4 ROTI, DE 2,2 3,5 T PE BANDAJE

Această nouă serie de E2.2-3.5XN corespunde perfect la utilizarea în interior, cu un design compact de bandaje, este ideal pentru o varietate larga de aplicatii, inclusiv industria hârtiei de imprimare, şi carton, industria alimentara si de bauturi, transport si distributie.


 

 

4 ROTI, 3.5-5.5T

Cautam pentru un camion curat pentru solutii excelente productivitate, manevrabilitate si fiabilitate pentru aplicaţii în depozitare. Cu o capacitate pentru sarcini grele?

 

Mergi Inapoi

stack