Translation
 

LOKOTRAKTOR Road – STOC EUROTRACT

  • Manuloc Polonia oferă clienţilor săi o gamă adaptată proiectelor din cadrul lor vehicul rutier – feroviar Eurotract , în cooperare cu Rail Route Europa .

Manuloc Polonia propune vânzarea sau închirierea de vehicule Eurotract cu servicii complete, în ambele cazuri. Grupul Manuloc mulţi ani de lucru cu rute de cale ferata din Europa, printre altele, în utilizarea de clienti, cum ar fi: FED şi Arcelor .


RAIL COMPANY CALEA EUROPA

Compania Rail Calea Europa oferă pe piaţă o gamă largă de manevrare moderne si economice echipamente de cale ferată, tractiune vagoane şi locomotive. Proiectarea şi utilizarea tehnologiei lokotraktora rutier – feroviar, rute de cale ferata din Europa a folosit experienţa vastă şi know-how in dezvoltarea de solutii pentru sisteme rutiere şi feroviare.  Seat Rail Route Europa este în leagănul din industria siderurgică, care, la data de apogeul său a fost un utilizator major de transport feroviar şi a avut o reţea feroviară extinsă şi un număr semnificativ de vagoane, locomotive, tractoare, rutier – vagoane cale ferată pentru a se asigura manevrabilitatea pe liniile secundare şi liniile de cale ferată. În prezent, mulţi utilizatori lokotraktorów, locomotive şi vagoane, în industriale, logistică, porturile sunt conectate la o reţea ramificată. Cunoştinţele şi experienţa pentru compania permite soluţii de proiectare adecvate şi optime pentru a permite vehiculelor care urmează să fie incluse în reţeaua feroviară şi de sprijin pentru linii secundare de cale ferată.  rute de cale ferata Compania Europa implementează proiectele sale prin intermediul instalaţiilor de producţie două în construcţia de vehicule specializate, feroviar şi rutier şi cărucioare de cale ferată.

 


Portofoliul de produse

 

Rute de cale ferata din Europa se bazează pe cea mai largă gamă de vehicule, tracţiune feroviară, cadru singur vagon de 5000 de tone. Oferta include o gamă completă de manevrabilitate şi feroviare şi vehicule feroviare – trafic, adaptate la nevoile clienţilor industriale cu acces la liniile de cale ferată şi legături feroviare de reţea pentru a permite circulaţia optimă a vagoanelor.Gama de produse

Gama de maşini de manevrare lokotraktorów constructii feroviare iese in evidenta mai ales EUROTRACT Zephir, dezvoltate şi fabricate mai mult de 30 de ani. Aceasta corespunde cerinţelor de UIC (Uniunea Internationale des Chemins de Fer) , are toate facilităţile vizate de ergonomie şi a personalului de siguranţă de funcţionare confort şi pentru a asigura inalta performanta si fiabilitate. 

Performanţă şi modernitate produsele feroviare Calea Europa este pe deplin recunoscut pe toate cele cinci continente.  cunoaşterii şi Rail Calea Experienţa Europa oferă clienţilor săi cu o performanţă maximă garanţie completă de echipamente şi piese pe drumuri şi de înaltă satisfacţie comoditate si ghidul de respectând în acelaşi timp cu standardele şi condiţiile necesare în Uniunea Europeană. Gama lokotraktorów prevede complet pentru manevrare masini una sau mai multe cu privire la componenţa liniilor secundare de cale ferată divizionare şi o reţea publică. Oferind trei tipuri de unitate: Diesel, Electric şi GPL / GPL, GNV / GN / metan, . un client va găsi o gamă largă de produse disponibile şi un corespunzător cel mai în concordanţă cu nevoile lor  experienţa pozitivă pe toate tehnologie Calea continentele Rail (solutii rutier – feroviar) ne permite sa oferim FEROVIAR CALEA EUROPE atât vânzarea şi închirierea de maşini de manevră rutier feroviar permit utilizatorului să îşi îndeplinească nevoile specifice de manevrare.


Model Tonaj Tracţiune Viteza maximă
EUROTRACT – E1400 14 t 70KN 30 km / h
EUROTRACT – E2000 19 t 100 kN 30 km / h
EUROTRACT – E3000 29 t 160 KN 28 km / h
EUROTRACT – E4000 35 t 200 KN 30 km / h
EUROTRACT – E4500 39 t 230 KN 30 km / h
EUROTRACT – E5000 42 T 260 KN 27 km / h
EURORAIL Track II 10 – 12.5 t 50 – 65 KN 27 km / h
Kubo 4 – 15 t 12 la 100kN 6 km / h
CRAB 4.8 la 15 t 25 – 35 KN 6 / 7 kilometri pe oră
AVANTAJE LOKOTRAKTORA feroviar şi – ROAD

  • Tehnologia modernă şi extrem de cost-benefic alternativă la locomotive tradiţionale. Oferind lokotraktory EUROTRACT-Zephir, Calea Rail Europe oferă o tehnologie testată, de peste 30 de ani, fiind lider mondial in acest tip de maşini în tracţiune feroviară.

alternativă eficientă – feroviar şi Lokotraktor versatil – mod. consumul de carburant mai economic decat o locomotiva traditionala (de la 30% la economii de 50%, în funcţie de configuraţie). unitatea are loc prin contact cu tracţiune cauciucului feroviar feroviar. Acest sistem permite o capacitate de remorcare maximă de tracţiune şi este foarte eficient şi de încredere.

  • Costul investiţiei este redusă cu aproximativ 50%, iar fapt semnificativ este acela de a scurta timpul de apel şi manevre pe şine, deoarece locomotiva poate muta dincolo de reţeaua feroviară.

sistemul utilizat în cauzele Lokotraktorze nu mai este dependent de turnouts cale ferată.

  • EUROTRACT-Zephir, utilizate, precum şi soluţii de prelucrare sunt utilizate pe scară largă în industrie (minerit, construcţii, cariere), ceea ce facilitează foarte mult funcţionarea sa şi disponibilitatea pieselor.

Standardizare Lokotraktora componente majore pentru o intretinere usoara. Informaţii complete la: http://www.railrouteeurope.com

Mergi Inapoi

stack