Translation
 

  • MANULOC selectează echipamente de la mai multi producatori pentru a oferi o soluţie optimă cost-eficient – punct de vedere tehnic compatibil cu nevoile şi aşteptările clienţilor.

Atunci când angajezi un grup Manuloc: Vei avea un singur furnizor în închirierea de toate tipurile de echipamente şi materiale de manipulare cu full service. Vei avea avantajul de a avea un singur partener, atât în ​​termeni de contract de leasing financiar, furnizarea de echipamente şi servicii pe deplin. Această uniformă, responsabilitatea noastră vă va ajuta să evittia neînţelegerile şi litigiile multilaterale.

  • Produse MANULOC:

SPID'LOC – pe termen scurt contractul de inchiriere. OPTILOC – Finanţarea de echipamente cu disponibilitate garantată.CONSERTO – acord pe termen lung de închiriere de manipulare toate echipamentele cu suport pentru "Full Service".LIBERTILOC – contract de închiriere pentru a se potrivi nevoilor a contractului de-a lungul timpului.


  • FINANŢARE

Manuloc este partenerul dumneavoastră de finanţare numai. Aveţi nevoie să folosească alte surse de finanţare.  Manuloc este un grup solid şi în condiţii de siguranţă. Profiturile grup în 2009 au fost la acelaşi nivel ca în 2008, în ciuda crizei.

  • Avantajele de flexibilitate noastre:

forma de contract durata contractului, precum şi posibilitatea de extinderea acesteia posibilitatea de echipamente de închiriere şi de finanţare      

Mergi Inapoi

stack