RomânăEnglishFrançais
 
  • MANULOC selectează echipamente de la mai multi producatori pentru a oferi o soluţie optimă cost-eficient – technically compatible with customer needs and expectations.

Atunci când angajezi un grup Manuloc: Vei avea un singur furnizor în închirierea de toate tipurile de echipamente şi materiale de manipulare cu full service.

Buy cheap Viagra online

 You have the advantage of having a single partner, both in terms of finance lease, providing equipment and services fully. The uniform, responsabilitatea noastră vă va ajuta să evittia neînţelegerile şi litigiile multilaterale.

  • Produse MANULOC:

SPID'LOCpe termen scurt contractul de inchiriere. OPTILOCFinanţarea de echipamente cu disponibilitate garantată.CONSERTOacord pe termen lung de închiriere de manipulare toate echipamentele cu suport pentru "Full Service".LIBERTILOCcontract de închiriere pentru a se potrivi nevoilor a contractului de-a lungul timpului.


  • FINANŢARE

Manuloc este partenerul dumneavoastră de finanţare numai. Aveţi nevoie să folosească alte surse de finanţare.  Manuloc este un grup solid şi în condiţii

de siguranţă. Profiturile grup în 2009 au fost la acelaşi nivel ca în 2008, în ciuda crizei.

  • Avantajele de flexibilitate noastre:

forma de contract durata contractului, precum şi posibilitatea de extinderea acesteia posibilitatea de echipamente de închiriere şi de finanţare      

Go Back

stack